Tento web používa na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory cookie. Používaním tohto webu s tým súhlasíte Ďalšie informácie

3388 ubytovaní
Rozbaliť vyhľadávací box

Ochrana osobných údajov

Robíme všetko preto, aby ste sa u nás cítili bezpečne. Tu nájdete všetky potrebné informácie o tom, ako chránime vaše súkromie a osobné údaje.

Najdôležitejšie základné informácie:

1. Prevádzkovateľom tejto Internetovej stránky je 123ubytovanie, s.r.o., so sídlom Partizánska 45, 085 01 Bardejov, Slovensko, IČO: 46 660 241, DIČ: 202 3512 733

2. Vždy budeme postupovať podľa zákonov: Aby sme vám mohli poskytnúť všetky služby, potrebujeme o vás vedieť základné informácie. Niektoré z nich majú povahu osobných údajov. Sľubujeme, že pri narábaní s nimi budeme vždy dodržiavať všetky všeobecne záväzné právne predpisy a ešte viac. Vaše osobné údaje spracovávame len na sledovaný účel, na ktorý ste vyjadrili dobrovoľný súhlas so spracovaním.

3. Vaše údaje uchovávame bezpečne: Údaje o vás sú umiestnené v chránenej databáze, aby žiaden z údajov neunikol. Internetová stránka je zabezpečená protokolom SSL, tzn. že komunikácia medzi vami a našou Internetovou stránkou je šifrovaná bezpečnostným kľúčom, tak aby ich nemohla prečítať žiadna tretia strana.

4. Informácie o vás nezverejňujeme tretím stranám: vaše osobné údaje nezverejňujeme, nesprístupňujeme, neposkytujeme žiadnym iným subjektom, s výnimkou organizácií, s ktorými je spolupráca nevyhnutná pre správne vybavenie vašej objednávky a poskytnutie našich služieb. Sú to najmä banky, štátne orgány, externá zmluvná účtovná firma, poskytovateľ webhostingu, Google (cookies - Google Analytics), doručovateľské spoločnosti a nami prevádzkované internetové stránky: www.1-2-3-ubytovanie.sk a 123u.sk v prípade, že sa rozhodnete zaradiť vaše ubytovacie zariadenie po určitú dobu.

5. Údaje o vás môžete meniť: vaše osobné údaje môžete kedykoľvek zmeniť v užívateľskom účte. Rovnako môžete kedykoľvek a jednoducho podať odvolanie na spracovanie vašich osobných údajov. Okrem iného máte právo na výmaz, opravu alebo na obmedzenie spracúvania osobných údajov. Máte právo podať námietku proti spracúvaniu alebo jeho rozsahu. Všetky tieto žiadosti stačí jednoducho zaslať na náš e-mail . V takomto prípade sme však oprávnený žiadať o poskytnutie dodatočných informácií potrebných na potvrdenie vašej totožnosti. Oznámenia o prijatých opatreniach vám zašleme bez zbytočného odkladu, nie neskôr ako do jedného mesiaca od doručenia žiadosti.

.....a teraz niečo viac

Aby sme vám mohli poskytnúť všetky služby, potrebujeme o vás vedieť základné informácie. Niektoré z nich majú povahu osobných údajov v zmysle nového zákona č. 18/2018 Z. z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov (ďalej len ZnOOÚ). My sa týmto zákonom pri používaní vašich údajov riadime. Zaväzujeme sa, že budeme s vašimi osobnými údajmi zaobchádzať a nakladať v súlade s platnými a účinnými právnymi predpismi SR . Vyhlasujeme, že budeme spracúvať osobné údaje v súlade s dobrými mravmi a budeme konať spôsobom, ktorý neodporuje ZnOOÚ ani iným všeobecne záväzným právnym predpisom a ani ich nebudeme nijako obchádzať. Vyhlasujeme, že váš súhlas si nebudeme vynucovať. Váš súhlas sa zakladá výlučne na dobrovoľnosti.

Pred zaradením ubytovacieho zariadenia na našich Internetových stránkach je potrebné sa zaregistrovať a zaplatiť príslušný registračný poplatok . Stačí jednoducho vyplniť základné údaje potrebné k vybaveniu vašej žiadosti. Vaše údaje spracovávame pre účely vybavenia a doručenia vašej žiadosti a vzájomného plnenia našich zmluvných práv a povinností. Tieto údaje sú taktiež nutné pre náš účtovný a fakturačný systém.

V našich internetových stránkach nezadávate žiadne informácie, ktoré by sa priamo týkali práce s peniazmi na vašich účtoch. Všetky v súčasnosti ponúkané formy elektronických platieb za služby sú realizované priamo na stránkach vašej banky, ktorá nám poskytne jedine informáciu o úspešnosti či neúspešnosti platby a vaše meno, prípadne číslo účtu (aby sme vedeli platbu identifikovať a v prípade potreby vrátiť). V žiadnom prípade sa nedozvieme žiadne ďalšie informácie, ako vaše prihlasovacie údaje alebo zostatok na vašom účte.

Počas vašej návštevy sú na našom serveri uchovávané dočasné štatistické informácie, ktoré nemajú charakter osobných údajov a ktoré sú potrebné pre správne fungovanie obchodu (napr. kedy ste na stránku prišli, odkiaľ ste na stránku prišli, čo prezeráte najčastejšie) a pre účely cielenia našej marketingovej stratégie.

Na našom serveri používame súbory cookie. Sú to malé textové súbory, ktoré môžu byť do prehliadača odosielané pri návšteve našej Internetovej stránky a ukladané do vášho zariadenia (počítača alebo do iného zariadenia s prístupom na internet, ako napr. smartphone alebo tablet). Súbory cookie sa ukladajú do priečinka pre súbory vášho prehliadača. Cookies obvykle obsahujú názov Internetovej stránky, z ktorej pochádzajú, platnosť a hodnotu. Pri ďalšej návšteve Internetovej stránky webový prehliadač znovu načíta súbory cookie a tieto informácie odošle späť Internetovej stránke, ktorá pôvodne cookie vytvorila. Súbory „cookie“, ktoré používame, nepoškodzujú váš počítač, ani iné zariadenia.

Cookie súbory Google Analytics zhromažďujú štandardné informácie o správaní návštevníkov v anonymnej podobe na internete. Informácie vygenerované súborom cookie o používaní stránky (vrátane IP adresy) sú prenášané do Googlu. Táto informácia je potom použitá na vyhodnotenie návštevníka a zostavenie štatistických správ ohľadne činnosti na stránke pre nás. Nikdy nebudeme (a ani neumožníme žiadnej tretej strane) používať štatistický analytický nástroj pre sledovanie alebo zhromažďovanie vašich osobných údajov na našej stránke. Google nebude spájať Vašu IP adresu s akýmikoľvek inými dátami Google. Ani my a ani Google nespojí, alebo sa nebude snažiť spojiť IP adresu s vašou identitou.

Ak navštívite našu Internetovú stránku a v prehliadači je povolené prijímanie súborov cookie, považujeme to za prijatie našich podmienok používania súborov cookie. Inštrukcie na zmenu cookies nájdete v pomoci každého prehliadača. Cookies používame s cieľom optimálne vytvárať a neustále skvalitňovať naše služby, prispôsobiť ich vašim záujmom a potrebám a zlepšovať ich štruktúru a obsah. Cookies si môžete nastaviť vo svojom webovom prehliadači. Väčšina internetových prehliadačov je pôvodne nastavená na automatické akceptovanie cookies. Toto nastavenie môžete zmeniť zablokovaním cookies alebo upozornením v prípade, že sa majú cookies poslať do vášho zariadenia. Inštrukcie na zmenu cookies nájdete v pomoci každého prehliadača. Vypnutie niektorých cookies však môže mať dopad na funkčnosť našej Internetovej stránky.

Súbory cookies využívame na:

· správnu funkčnosť registrácie tak, aby ste čo najjednoduchšie dokončili svoju registráciu

  • Google Analytics

· zapamätanie vašich prihlasovacích údajov, takže ich nemusíte opakovane zadávať

· čo najlepšie prispôsobenie našich stránok vašim požiadavkám vďaka sledovaniu návštevnosti, vášho pohybu po stránkach a využitých funkciách

  • meranie výkonu servera a hostingu webstránky
  • cielenia martketingových reklám a aktivít

Súbory cookie používané na našej Internetovej stránke možno rozdeliť na dva základné typy. krátkodobé, tzv. „session cookie“, sú zmazané ihneď, len čo ukončíte návštevu našich stránok dlhodobé, tzv. „persistent cookie“, zostávajú uložené vo vašom zariadení omnoho dlhšie alebo kým ich ručne neodstránite (čas ponechania súborov cookie vo vašom zariadení závisí od nastavenia samotnej cookie a nastavenia vášho prehliadača).

Vaše osobné údaje budú odovzdané tretím osobám či inak sprostredkované iba vtedy, ak je to nevyhnutné v rámci plnenia kúpnej zmluvy , na základe oprávneného záujmu alebo pokiaľ ste s tým vopred vyslovili súhlas:

a) spracovateľom na základe plnenia kúpnej zmluvy pre výkon interných procesov a postupov
b) bankám na základe vašej registrácie a plnenia kúpnej zmluvy
c) ďalším poskytovateľom služieb, tretím stranám zapojeným do spracovania dát a spracovania emailov (napr. webhosting, Google Analytics, naše spracovateľské - partnerské Internetové stránky )
d) tretím stranám, napr. súdom s cieľom vymáhania alebo uzavretia akejkoľvek zmluvy s vami
e) verejným orgánom (napr. polícia)

Pokiaľ tretie osoby použijú údaje v rámci ich oprávneného záujmu, nenesieme za tieto spracovania zodpovednosť. Tieto spracovania sa riadia zásadami spracovania osobných údajov príslušných spoločností a osôb.

Majte na pamäti, že spracúvanie vašich osobných údajov bude vykonávané hlavne v predzmluvných vzťahoch a spracúvanie vašich osobných údajov je nevyhnutné na vybavenie objednávky a plnenia dohodnutého zmluvného vzťahu, v ktorej vystupujete ako jedna zo zmluvných strán. Svoj súhlas však môžete taktiež kedykoľvek odvolať zaslaním písomnej žiadosti na e-mailovú adresu uvedenú na Internetovej stránke. Bezodkladne po obdržaní odvolania súhlasu so spracúvaním osobných údajov zabezpečíme blokovanie a likvidáciu Vašich osobných údajov, ktoré boli predmetom spracúvania.

Vaše údaje sme oprávnení spracovávať aj po skončení pôvodného účelu spracovania len v nevyhnutnom rozsahu a v nevyhnutnej miere pre účely štatistiky, prieskumu, návštevnosti a obrate avšak v anonymizovanej podobe tak, že na ich základe nebude vás možné nijakým spôsobom identifikovať.

 

Doba zhromažďovania a spracúvania osobných údajov sa zhoduje s dobou trvania účelu, jeho vybavenia a po dosiahnutí účelu maximálne po dobu desiatich rokov pre účely prípadnej fakturácie úhrad, evidencie a vymáhania a postupovania pohľadávok za poskytnutú službu, na účely vybavenia podaní, na uplatnenie práv alebo na splnenie iných povinností uložených všeobecne záväznými právnymi predpismi je Prevádzkovateľ Internetovej stránky oprávnený viesť evidenciu osobných údajov aj po zániku zmluvného vzťahu, ktorej ste boli účastníkom. V prípade registrácie spracúvame vaše osobné údaje po dobu užívania užívateľského účtu, po tom najviac po dobu desiatich rokov.

 

Ako dotknutá osoba môžete u nás uplatniť všetky vaše práva podľa ustanovení ZnOOÚ.

Na základe vašej objednávky realizovanej na internetovej stránke Prevádzkovateľa budeme spracovávať tieto osobné údaje:

A. Účel spracúvania osobných údajov:

  • Registrácia (pridanie ubytovacieho zariadenia) a dodanie služby kupujúcemu (vyhotovenie faktúry)

Poučenie o právach dotknutej osoby :

Na základe písomnej žiadosti (online registračný formulár Basic a Standard) môžete vyžadovať informácie o stave spracúvania vašich osobných údajov, odpis alebo obmedzenie spracúvania osobných údajov, opravu alebo zmenu nesprávnych, neúplných alebo neaktuálnych osobných údajov, likvidáciu a výmaz osobných údajov, ak bol splnený účel ich spracúvania alebo ak došlo k porušeniu zákona. Ďalej máte právo podať námietku proti spracúvanie osobných údajov. Doba zhromažďovania a spracúvania osobných údajov sa zhoduje s dobou trvania účelu, jeho vybavenia a po dosiahnutí účelu maximálne po dobu desiatich rokov pre účely prípadnej fakturácie úhrad, evidencie a vymáhania a postupovania pohľadávok za poskytnutú službu/tovaru, na účely vybavenia podaní, na uplatnenie práv alebo na splnenie iných povinností uložených všeobecne záväznými právnymi predpismi.

Spracúvané údaje:

V súvislosti s registráciou a vybavením vašej žiadosti spracúvame tieto údaje: meno a priezvisko, telefónny kontakt, e-mailová adresa, ICQ, Skype, Twitter, Facebook, kontaktná adresa (fakturačná adresa), mesto, štát, PSČ, obchodné meno, sídlo, IČO, DIČ/IČ DPH a odkaz na vašu webstránku.

B. Účel spracúvania osobných údajov:

  • Kniha návštev

Poučenie o dobrovoľnosti :

Nie ste povinní udeliť nám súhlas so zápisom do knihy návštev a poskytnutý súhlas je možné kedykoľvek odvolať. Poskytnutý súhlas platí do odvolania. Dobrovoľným vyplnením svojej e-mailovej adresy (nezobrazí sa na internetovej stránke, ani ubytovateľovi) a mena sa môžete vyjadriť k ubytovaciemu zariadeniu a poskytovaným službám, prípadne môžete zanechať iné postrehy a poradiť tak iným, ktorí hľadajú ubytovanie.

V prípade, že prestanete súhlasiť so spracúvaním osobných údajov, môžete požiadať prevádzkovateľa Internetovej stránky na e-mailovej adrese o skončenie spracúvania osobných údajov, v tomto prípade sa váš email likviduje a vaša recenzia bude vymazaná.

Spracúvané údaje:

V súvislosti s knihou návštev spracúvame tieto osobné údaje: e-mail a meno.

C. Účel spracúvania osobných údajov:

  • Kontaktný formulár (Kontakt)

Poučenie o dobrovoľnosti :

Zaslaním dopytu alebo žiadosti na náš email alebo prostredníctvom kontaktného formulára na našej stránke, ktorý neslúži na spracúvanie, môžete zanechať správu, žiadosť alebo akýkoľvek dotaz v súvislosti s prevádzkou internetovej stránky a poskytnutými službami. Tieto údaje nie sú ďalej spracúvané, sú okamžite po vybavení vašej žiadosti likvidované.

Spracúvané údaje:

V súvislosti s kontaktovaním spracúvame tieto osobné údaje do vybavenia vašej žiadosti alebo dopytu: e-mail a meno.

D. Účel spracúvania osobných údajov:

  • Rezervácia ubytovacieho zariadenia

Poučenie o dobrovoľnosti :

Zaslanie rezervácie je možné na našej internetovej stránke realizovať bez registrácie. Zadané údaje budú uložené iba pri konkrétnej rezervácii na čas nevyhnutný na spracovanie žiadosti, evidenciu záruky. Rezervácia nie je povinná, je založená výlučne na dobrovoľnosti.

Spracúvané údaje:

V súvislosti s rezerváciou ubytovacieho zariadenia spracúvame tieto údaje: meno a priezvisko, e-mailová adresa, telefónne číslo.

E. Účel spracúvania osobných údajov:

  • Ohlasy majiteľov registrovaných ubytovaní

Poučenie o dobrovoľnosti :

Ak ste majiteľmi a prevádzkovateľmi ubytovacieho zariadenia prezentovaného na našich internetových stránkach a ste spokojní s našimi službami, cenami, operatívnosťou a rýchlosťou vybavenia rezervácie a iných žiadostí, môžete nám zanechať na našej stránke recenziu.

Spracúvané údaje:

V súvislosti so zaslaním recenzie spracúvame tieto údaje: e-mailová adresa a meno.

F. Účel spracúvania osobných údajov:

  • Inzercia

Poučenie o dobrovoľnosti :

Vyplnením on-line formulára na podstránke Inzercia, ktorý neslúži na spracúvanie, môžete zadať dopyt na ubytovanie. Zadané údaje sú sprístupnené len ubytovateľom v regióne, kde vy ubytovanie hľadáte. Údaje sú uložené len na čas nevyhnutný na spracovanie žiadosti. Uplynutím Vami zadaného termínu vo formulári, sú všetky údaje nenávratne zmazané.

Spracúvané údaje:

V súvislosti so zadaním vášho dopytu na podstránke Inzercia spracúvame tieto osobné údaje do vybavenia vašej žiadosti alebo dopytu: meno, e-mail a telefónne číslo.

Odosielam...

Odosielam...

0

Aktovka

Pomocou aktovky môžete:
- vytvoriť svoj zoznam objektov
- poslať hromadnú rezerváciu
- vytlačiť zoznam
- poslať zoznam niekomu e-mailom
TOPlist