úvod

Vitajte na stránke Ubytovanie-Strom.sk

Ubytovacie zariadenie STROM sa nachádza v obci Štrba, ktorá je situovaná medzi Vysokými a Nízkymi Tatrami.

Štrbské Pleso je vzdialené 12 km, aquapark AquaCity Poprad 20 km, Važecká jaskyňa 8 km, Dobšinská ľadová jaskyňa 35 km (je na zozname UNESCO), Demänovská ľadová jaskyňa 48 km, Chodník ponad koruny stromov 50 km, zjazdovka Lučivná 5 km, zjazdovka Lopušná dolina 10 km. 400 metrov od ubytovania sa nachádza autobusová zastávka „Štrba,kultúrny dom“. s pravidelnými priamymi linkami na Štrbské Pleso, do Popradu alebo do Važca.

Bezplatné parkovanie je možné na priestrannom dvore alebo pod prístreškom, pod ktorým môžu parkovať 2 osobné autá. Počas letnej sezóny tento prístrešok hojne využívajú motorkári. Objekt nie je oplotený.

Celý objekt je pokrytý bezplatným WIFI pripojením na internet po optickej sieti o najvyššej možnej rýchlosti. Na každej izbe je TV cez internet.

Kuchyne sú vybavené chladničkami (bez mrazničiek), sklokeramickými sporákmi, rýchlovarnými kanvicami a inými základnými vecami potrebnými v kuchyni.

50 metrov od ubytovania Strom sa nachádza pizzeria Krocan, a 450 metrov je vzdialená reštaurácia Martek.

Ubytovanie sa poskytuje na dvoch poschodiach. Na 1. poschodí je 7 lôžok v troch izbách + chodba + kuchyňa + sociálne zariadenia na ploche 110 m². Na 2. poschodí sú 4 lôžka v dvoch izbách s balkónmi + chodba + kuchyňa + sociálne zariadenia na ploche 90 m². Veľký + malý uterák pre každú osobu je samozrejmosťou.

Máme zaužívané pravidlo, že vždy ubytujeme na jednom poschodí len osoby, ktoré sa poznajú. Ak napríklad ubytujeme 2 osoby na zvýšenom prízemí, kde je celkom 7 lôžok, ostatných 5 lôžok zostane počas vášho pobytu neobsadených.