Ubytovanie HANKA - Šariš - Vagrinec | 123ubytovanie.sk

Ubytovanie HANKA Šariš - Vagrinec

Komfortné Ubytovanie Hanka v pokojnej obci Vagrinec v okrese Svidník. Samostatný dom s vírivkou. Len 15 km od poľských hraníc.


Ubytovanie Hanka

Vagrinec 31, 090 03 Vagrinec

Tel.: zobraziť telefón

GPS: 49° 18' 48.6'' N / 21° 37' 41.3'' E (Nájdi na mape)

Web: hanka.123u.sk


Kapacita: 6 osôb (min. 1 osoba)

Cena: od 130 € objekt / noc

Info

Rozbaliť

Zbaliť

• Ubytovateľ hovorí jazykmi: čeština, nemčina, poľština, slovenčina

• Kapacita: 6 osôb (pevné lôžka: 6)

• Sezónne využitie objektu: celoročne

• Poloha objektu: v centre

• Ubytovanie vhodné pre: dvojice, pre cyklistov, pre motorkárov, pre seniorov, pre turistov, rodiny s deťmi

• Možnosti využitia: aktívna dovolenka, dlhodobé ubytovanie, kúpanie / aquapark, lyžovanie v okolí, oddych, relax, wellness pobyt


Vzdialenosti od objektu

Obchod: 3KM Reštaurácia: 5KM Zastávka autobusu: 150m Železničná stanica: 42KM


Vybavenosť izieb

TV na izbe

kuchynka

rýchlovarná kanvica

mikrovlnka

chladnička

kúpeľňa

WC / izba

kúpeľňa a WC na chodbe

internet

Vybavenosť objektu

TV

kuchynka v objekte

mikrovlnka v objekte

vírivka

kúpeľňa

WC

lyžovanie v okolí

rodiny s deťmi

dvojice

parkovisko

bez zvierat

wifi internet

gril

detský kútik

kúpanie / aquapark

kozub - krb

záhrada

terasa

spoločenské hry

Popis

Rozbaliť

Zbaliť

Relaxujte v rodinnom dome s vírivkou, plynovým grilom, krbom a dvomi samostatnými kúpeľňami. Pre deti u nás nájdete trampolínu, pieskovisko v prípade záujmu Vám vieme postaviť veľký stan. Ubytovanie je s kapacitou max. 6 osôb. Máme pre vás pripravene 3 izby, 2x s manželskou posteľou, 1x s dvomi oddelenymi lôžkami. Ponúkame Vám aj cestovnú postieľku.

Dom disponuje TV s príjmom Sleduj TV, Wi-Fi. V kúpeľni nájdete sušič na vlasy. Kuchyňa je vybavená elektrickou varnou doskou, mikrovlnkou, elektrickou rúrou, rýchlovarnou kanvicou, umývačkou riadu, kávovarom, základnymi koreninami.

Vírivka je pevná s celoročným použtím pre 5 osôb.

V okolí je možnosť návštevy Údolia smrti, aquaparku vo Svidníku, Dukelského priesmyku.

Poľska republika je vzdialená 15 km, mesto Svidník 8 km. Do Bardejova, mesta UNESCO je to 42 km.

Príjemné chvíle vás čakajú aj pri grilovačke. K dispozícii máte plynový gril.

Lokalita

Zbaliť

Prešovský kraj | Okres Svidník | Nízke Beskydy | Šariš | Východné Slovensko | Vagrinec

Cenník

Rozbaliť

Zbaliť

 
130 € objekt / víkend
min. 2 osoby, max. 2 osoby
min. počet nocí: 2
 
150 € objekt / víkend
min. 4 osoby, max. 4 osoby
min. počet nocí: 2
 
165 € objekt / pobyt
min. 6 osôb, max. 6 osôb
min. počet nocí: 2

Podmienky ubytovania

Rozbaliť

Zbaliť

Ubytovanie je určené pre rodiny s deťmi, prípadne páry.  Ideálne max. 6 dospelých .

Neakceptujeme hlučné oslavy a party, partie mladých ľudí.

Stravovanie

Rozbaliť

Zbaliť

Kuchynka v objekte, možnosť dovozu stravy

Aktivity

Rozbaliť

Zbaliť

• bowling, galéria, hubárčenie, iné historické objekty, kostol, kúpanie / aquapark, letné kúpalisko, lyžovanie v okolí, minigolf, múzeum, skanzen, turistika, vnútorný bazén, vyhliadková veža, vyhliadkové lety

Kniha návštev 0

Rozbaliť

Zbaliť


Rezervácia ubytovania

Ubytovací poriadok

Rozbaliť

Zbaliť

UBYTOVACÍ PORIADOK

1. Ubytovanie v súkromí môže ubytovať hosťa len na základe platného občianskeho preukazu, cestovného pasu alebo iného dokladu totožnosti a to v deň príchodu od 14:00 do 20:00 hodiny. Neskoršie príchody prosíme dohodnúť vopred so správcom na telefónnom čísle 0907 902 128

2. Odhlásenie, ako aj uvoľnenie objektu je v deň odchodu hosť povinný urobiť do 10.00 hodiny. . Vo výnimočných prípadoch, je možné dohodnúť so správcom zariadenia neskorší odchod.

3. Hostí pod vplyvom alkoholu a omamných látok ubytovanie v súkromí neubytováva. Ubytovanie v súkromí je oprávnené predčasne ukončiť ubytovanie hosťa v odôvodnených prípadoch, najmä ak hosť svojím správaním  narušuje nočný pokoj, poškodzuje vonkajšie alebo vnútorné zariadenie ubytovania v súkromí, alebo inak narušuje pokojný stav v ubytovacom zariadení. O okamžitom zrušení ubytovania rozhoduje správca alebo vlastník objektu. V prípade, ak hosť dobrovoľne neopustí ubytovacie zariadenie správca privolá bezpečnostnú službu, ktorá zabezpečí nútený výkon rozhodnutia o okamžitom zrušení ubytovania.

4. Registrovaných psov a iné zvieratá môže zariadenie ubytovať za poplatok a len v prípade preukázania ich zdravotného preukazu.

5. Na základe objednávky ubytovania je zariadenie povinné ubytovať hosťa najneskôr do 14:00 hod., a do toho istého času aj izbu rezervovať, ak nie je dohodnuté inak.

6. Prípadné návštevy ubytovaných hostí  sú povolené len so súhlasom správcu ubytovania v súkromí a to v čase od 8:00 hod. do 22:00 hod. Návštevy hostí sa musia zdržať používania vírivky, a ostatného zariadenia , okrem toalety. Pri porušení bude hosťom učtovaný poplatok 50,-eur za každý deň a osobu.

7. Objekt slúži ubytovaným predovšetkým k odpočinku. Hosť je povinný dodržiavať nočný kľud od 22:00 hod. do 7:00 hod. 

8. Za škody spôsobené na majetku ubytovania v súkromí hosť zodpovedá podľa platných predpisov. 

9. Pri každom dlhšom odchode z objektu je potrebné zhasnúť svetlo a nočné lampy, skontrolovať uzatvorenie okien, dverí  a vodovodných uzáverov. Nie je dovolené ponechať bez dozoru zapnuté akékoľvek elektrospotrebiče. Ak nepoužívate vírivku je potrebné zakriť ju krytom.

10. Z bezpečnostných dôvodov nie je dovolené ponechávať deti do 10 rokov bez dozoru na izbe. Taktiež nie je dovolené ponechať na izbe bez dozoru akékoľvek zviera.

11. Ak hosť ukončí pobyt skôr, ako bolo dohodnuté v objednávke (napr. pre nepriaznivé poveternostné podmienky), je zariadenie oprávnené účtovať celú dĺžku pobytu podľa objednávky.

12. V ubytovaní v súkromí je zakázané:

- fajčenie vo vnútorných priestoroch objektu

- používať rôzne elektrické spotrebiče, okrem osobných počítačov (notebooku)

a spotrebičov slúžiacich na osobnú hygienu ako strojček na holenie, fén a pod.

- robiť úpravy a akékoľvek zásahy do elektrickej inštalácie

- premiestňovať a odnášať nábytok

13. Do izieb má právo vstupovať správca aj bez prítomnosti hosťa, najmä ak si to vyžadujú prevádzkové alebo bezpečnostné potreby. Údržbár môže vstúpiť do izby na základe nahlásenej závady správcovi. Všetky poruchy na zariadeniach, ktoré hosť zistí pri nástupe na pobyt alebo počas neho, je potrebné hlásiť správcovi zariadenia.

14. Ubytovanie v súkromí nezodpovedá za žiadne škody, ktoré si vlastnou nedbanlivosťou zapríčinil hosť, napr. riadnym neuzamknutím izby,  alebo vstupných dverí na objekte, neuzatvorením okien, alebo strotou kľúčov a pod.

15. Hosť je povinný počas celého pobytu dodržiavať ustanovenia tohto ubytovacieho poriadku. V prípade, že ho poruší, má správca zariadenia právo odstúpiť od poskytnutia ubytovacích služieb pred uplynutím dojednaného času. Odstúpiť od poskytnutia ubytovacích služieb pred uplynutím dojednaného času môže správca alebo majiteľ objektu okrem porušenia ustanovení tohto ubytovacieho poriadku aj v prípadoch, ak je to dôvodné pre ochranu majetku ubytovania v súkromí ako aj z prevádzkových alebo technických dôvodov,

keď nebude objektívne možné pokračovať v poskytovaní ubytovania (napr. dlhodobé prerušenie dodávky energii nezavinené prevádzkovateľom, pôsobenie prírodných síl alebo živlov, poškodenie ubytovania v súkromí alebo nefunkčnosť technických zaradení a iné).

16. V objekte je zákazané robiť rôzne párty, oslavy bez predošlého súhlasu majiteľa zariadenia. Byť hlučný a neohľaduplný voči ostatným je neprípustné.

 

Všetkým našim ubytovaným hosťom prajeme príjemný a ničím nerušený pobyt