Veľký dvor, parkovanie aj krytá terasa

Pre novinky a akcie odoberaj náš Instagram alebo Facebook:
https://www.facebook.com/chata554
https://www.instagram.com/chata_554/

Cesta k chate je spevnená makadamom, rovnako ako parkovanie pred chatou pre 5-8 áut. 5 áut dokážete šikovne zaparkovať tak že každé vie výjsť samostatne.

Krytá terasa s krbom poteší za každého počasia, cez deň či v noci.

Veľký dvor využijú určite deti, ale aj dospelí pre rôzne spoločné hry či oddych (v apríli bol nasadený nový trávnik).

Prízemie slúži pre spoločný čas

Vstup do chaty je priamo do obývacej miestnosti s koženou rozkladacou sedačkou, veľkým krbom, 50″ LED TV a vínnou chladničkou.

Súčasťou prízemia je WC, priestranná kúpeľňa so sprchovacím kútom a tiež plne zariadená kuchyňa s prechodom na zadnú terasu.

Na prízemí sme umiestnili tiež veľký kvalitný stolný futbal (kalčeto) ktorý určite využijete za zlého počasia alebo počas večerných chvíľ.

Izby a nočná časť je na 1. a 2. poschodí

Chata ponúka 4 samostatné izby, v ktorých sa budete cítiť príjemne a útulne ako doma.

Mysleli sme aj na malé ratolesti, preto je súčasťou schodísk aj odnímateľná bránička s bezpečnostným zámkom, ktorú môžete kedykoľvek nasadiť, alebo zhodiť a odložiť do skrine.

Je k dispozícii aj jedna rozkladateľná detská postieľka a nejaké detské hračky 🙂

Veľký balkón sa tiahne po dvoch stranách domu a vychádza sa na neho práve z veľkej izby ktorá môže občas slúžiť aj pre osobitné posedenie, nakoľko je v nej spomínaný gauč.

Snažíme sa o detaily aj bezpečnosť

Pre deti sú pripravené hračky, zábrany na schody, detská postieľka.

Menšie psíky môžete vziať so sebou, pri krbe spia veľmi radi. Veľké plemená ale prosím nie, mohli by zničiť niečo, čo po nich nenapravíme rýchlo a ľahko.

Pre bezpečnosť sme nainštalovali v exteriéri kamery ktoré chránia Váš aj náš majetok. Na prízemí a 1. poschodí sa nachádzajú hasiace prístroje. Izby sú tiež vybavené senzormi dymu a nebezpečných plynov s alarmom.

Vodu používame z našej studne, ktorá je pravidelne čistená a kontrolovaná odborníkom vrátane testovania kvality a pitnosti vody.

Rezervácia pobytu a prehľad obsadenosti

Presvedčili sme Vás? 🙂
Vyberte si niektorý z voľných termínov a zarezervujte si svoju dovolenku. Do jedného pracovného dňa Vás budeme kontaktovať pre upresnenie platieb a podmienok.


v období október – máj
Cena za 2 noci
190€/noc

v sezóne jún – september
Cena za menej ako 6 nocí
220€/noc

v období október – máj
Cena za 3 a viac nocí
160€/noc

v sezóne jún – september
Cena za 6 a viac nocí
180€/noc

Upozornenie k cenníku: niektoré termíny poskytujeme vo vyšších cenách ako obvykle, napr. Silvester, Valentín a pod. Konkrétnu cenu zisíte nižšie v kalendári obsadenosti.
Ceny v letnej sezóne (jún-september) sú vyššie.

Uprednostňujeme dlhšie dovolenky alebo celovíkendové pobyty.
Prepáčte mládež, ale máme tiež podmienku žiadnych jedno-nočných žúriek. Podmienka sú min. 2 noci a min. 25 ročná zodpovedná osoba.

Cena sa skladá z prenájmu za celú chatu podľa počtu dní + turistická daň 0,50€/osoba/noc. Súčasťou zálohy pred nástupom na pobyt si žiadame aj vratnú zábezpeku 250€ pre prípad vážneho poškodenia vecí. Zábezpeku vraciame prevodom na účet hneď na druhý deň po ukončení prenájmu.