TOPlist Moderštôlnianska chata (Dômky) - Štiavnické vrchy - Hodruša - Hámre | 123ubytovanie.sk

Moderštôlnianska chata (Dômky) Štiavnické vrchy - Hodruša - Hámre

Moderštôlnianska chata (Dômky) 3 km od obce Hodruša-Hámre, časť Kopanice - Dômky, priamo pri Moderštôlnianskom tajchu, známom ako Kopanický rybník.


Moderštôlnianska chata

Peter Lepáček, Kopanice 55, 966 61 Hodruša - Hámre

Tel.: zobraziť telefón

GPS: 48° 25' 43.2'' N / 18° 48' 46.4'' E (Nájdi na mape)

Web: domky.123u.sk


Kapacita: 14 osôb (min. 2 osoby)

Cena: od 130 € objekt / noc

Info

Rozbaliť

Zbaliť

• Ubytovateľ hovorí jazykmi: angličtina, čeština, poľština, slovenčina

• Kapacita: 14 osôb (pevné lôžka: 10, prístelky: 4)

• Sezónne využitie objektu: celoročne

• Poloha objektu: pri jazere

• Ubytovanie vhodné pre: dvojice, pre cyklistov, pre firmy, pre motorkárov, pre seniorov, pre turistov, rodiny s deťmi, skupiny

• Možnosti využitia: aktívna dovolenka, firemná akcia, lyžiarske zájazdy, oddych, relax, rodinná oslava, teambuilding


Vzdialenosti od objektu

Obchod: 2 km - COOP Jednota Zastávka autobusu: 400 m


Vybavenosť objektu

TV

kuchynka v objekte

mikrovlnka v objekte

kúpeľňa

WC

lyžovanie v okolí

rodiny s deťmi

dvojice

zákaz fajčenia

parkovisko

akceptujeme zvieratá

wifi internet

gril

ohnisko

kúpanie / aquapark

pre rybárov

kozub - krb

terasa

spoločenské hry

Popis

Rozbaliť

Zbaliť

Moderštôlnianska chata (Dômky) už podľa názvu naznačuje jej polohu, nachádza sa v chatovej oblasti v krásnom prostredí Štiavnických vrchov, 3 kilometre od obce Hodruša-Hámre, časť Kopanice - Dômky, priamo pri Moderštôlnianskom tajchu, známom aj ako Kopanický rybník. V tajchu môžete nielen loviť ryby, ale sa v ňom aj príjemne schladiť a okúpať.

V okolí máte možnosť objavovať krásy Štiavnických vrchov. Nachádzajú sa tu mnohé turistické a cyklistické trasy, kde sa Vám naskytnú prekrásne výhľady na okolitú prírodu, samotné prostredie láka na túry, hubárčenie alebo len pokojné prechádzky. Neďaleko nájdete pozostatok banskej činnosti - Hodrušské jazero, tiež termálne kúpalisko Vodný Raj Vyhne a za návštevu určite stojí aj Banská Štiavnica s historickým námestím, Banským múzeom v prírode, Botanickou záhradou... Lyžiari a snowboardisti si môžu užiť obľúbené zimné športy na svahoch lyžiarskeho strediska Salamandra Ski Resort.

Zrekonštruovaná chata celoročne disponuje ubytovacou kapacitou 10 lôžok v 3 samostatných izbách a priestrannou spoločenskou miestnosťou s možnosťou 4 prístelok (rozkladací gauč ako prístelka pre 2 osoby a oddychová zóna pod oknami ako 2 oddelené prístelky). Chata je vhodná na príjemnú dovolenku pre rodiny, priateľov, kolegov, rybárov, či milovníkov oddychu aj turistiky :)

V podkroví sa nachádzajú dve samostatné izby, jedna 4-lôžková izba (4 osobitné lôžka s možnosťou spojenia do 2 manželských lôžok) a druhá 3-lôžková izba (1 manželské lôžko a 1 samostatné lôžko).
Na prízemí sa nachádza jedna 3-lôžková izba (poschodová posteľ so spodným manželským lôžkom 140x200 cm). Na prízemí tiež nájdete kúpeľňu so sprchovacím kútom, oddelenú toaletu (plus práčka so sušičkou), kompletne zariadenú kuchyňu a spomínanú spoločenskú miestnosť (obývačku). V kuchyni sa nachádza elektrický sporák, elektrická rúra, mikrovlnná rúra, rýchlovarná kanvica, chladnička s mrazničkou a umývačka riadu. Obývacia miestnosť disponuje rozkladacím gaučom, sedením pod oknami, televízorom a krbom, ktorý zabezpečuje vykurovanie celej chaty.

Chata ponúka tiež vonkajší gril s krytím posedením, kotlinu s 22 litrovým kotlíkom, opekanie a posedenie pri ohníku priamo pri jazere. Wifi pripojenie je v celom objekte.
Na parkovanie áut sú k dispozícii pohodlné štyri parkovacie miesta.

Tešíme sa na Vás :)

Lokalita

Zbaliť

Banskobystrický kraj | Okres Žarnovica | Pohronie | Stredné Slovensko | Štiavnické vrchy | Tekov | Hodruša - Hámre

Cenník

Rozbaliť

Zbaliť

Leto
01.07. - 31.08.
150 € objekt / noc
preferujeme týždňové turnusy, od soboty do soboty
min. počet nocí: 2
Mimosezóna
 
130 € objekt / noc
min. počet nocí: 3
Krátky pobyt
 
150 € objekt / noc
min. počet nocí: 2
Silvester
28.12. - 04.01.
250 € objekt / noc
min. počet nocí: 4
Vianoce
23.12. - 28.12.
200 € objekt / noc
min. počet nocí: 3
Veľká noc
 
200 € objekt / noc
min. počet nocí: 3
Cena zahŕňa
rekreačný poplatok, spotreba energií (elektrina, voda, plyn) / pobyt, parkovanie, internet, drevo na kúrenie / pobyt
Ceny sú uvedené bez DPH

Zľavy

pobyt minimálne 5 nocí
10 %

Stravovanie

Rozbaliť

Zbaliť

Kuchynka v objekte

Kopanice - Bufet nad tajchom (300m) - k dizpozícii čapované alko, nealko, niektoré dni kotlíkový guláš
Hodruša-Hámre (3km) - viac reštaurácií a Pizzeria Emi, dovoz pizze až do Kopaníc

Aktivity

Rozbaliť

Zbaliť

• cykloturistika, člnkovanie, hubárčenie, kúpanie / aquapark, lyžovanie v okolí, prírodné kúpalisko, termálne kúpalisko, turistika

Kniha návštev 2

Rozbaliť

Zbaliť

Hodnotenie pobytu: (Termín pobytu: 24.12.2023)

Čistota
Komfort
Poloha
Vybavenie
Personál
Pomer cena/kvalita
Celková spokojnosť

vsetko bolo v poriadku, velka spokojnost

Jozef G. 24.01.2024

Reakcia majiteľa ubytovania: Dakujeme :)

Hodnotenie pobytu: (Termín pobytu: 5.1.2024)

Čistota
Komfort
Poloha
Vybavenie
Personál
Pomer cena/kvalita
Celková spokojnosť

Chate nič nechýba

Lubo 14.01.2024

Reakcia majiteľa ubytovania: Ďakujeme pekne :).


Rezervácia ubytovania

Ubytovací poriadok

Rozbaliť

Zbaliť


  1. Ubytovanie klientov v objekte chaty „Dômky“ sa uskutoční na základe ich dobrovoľného prihlásenia na pobyt. Ubytovaní hostia sú povinní (v prípade vyžiadania) predložiť majiteľovi chaty alebo správcovi chaty doklad totožnosti /občiansky preukaz, cestovný pas, vodičský preukaz a pod./.

  2. Cenník služieb za prenájom objektu je uverejnený na internete a v propagačných materiáloch. Služby sú poskytované na základe vopred určenej ponuky a dojednaných podmienok.

  3. K objektu je umožnený príjazd motorovým vozidlom po miestnej komunikácii a vyhradené parkovisko v objekte chaty, ktoré nie je strážené.

  4. Čas nástupu na pobyt je po 15.00 hodine a čas odchodu je do 12.00 hodiny (prípadne podľa dohody), inak je možné účtovať pobyt aj za nasledujúci deň. Možnosť stanovenia ubytovacieho času inak, je nutné dohodnúť aspoň deň vopred. O čase príjazdu nás prosím informujte telefonicky alebo formou SMS na tel. č. +421 918 701 241 a to ideálne deň vopred, prípadne minimálne 3 hodiny pred príjazdom.

  5. V celom objekte chaty platí prísny zákaz fajčenia! Pre fajčiarov sú určené len vonkajšie priestory /terasa objektu, sedenie pri ohnisku v exteriéri/, kedy je potrebné mať na zreteli zvýšené požiarne riziko a náhradu prípadnej vzniknutej škody na majetku a zariadení.

  6. Ubytovaní hostia sú povinní vykonať opatrenia na zabezpečenie poriadku a kľudu priamo v objekte i v jeho  bezprostrednej blízkosti a povinnosť dodržiavať nočný kľud v čase od 22.00 hod. večer - 6.00 hod. ráno.

  7. Pred odchodom z izby alebo objektu je ubytovaný hosť povinný uzatvoriť vodovodné kohútiky, zhasnúť osvetlenie, vypnúť elektrické spotrebiče, vypnúť ohrev vody, uhasiť oheň vo vnútornom aj vonkajšom kozube, zatvoriť okná a uzamknúť dvere. Za stratu kľúčov je účtovaný samostatný poplatok (10 €). 

  8. Deti do 10 rokov je zakázané nechávať bez dozoru dospelých v interiéri i exteriéri objektu. Pri vzniku úrazu alebo iných nepredvídateľných okolností zodpovedá za dieťa osoba, s ktorou je dieťa prihlásené na pobyt.

  9. V interiéri objektu platí zákaz používania športových potrieb určených pre exteriéry /lopty, rakety, sánky a pod./.

  10. Posteľná bielizeň, prestierania, uteráky na ruky, utierky a deky sú čisté a nepoškodené. Posteľná bielizeň slúži na celotýždňový pobyt, pri výmene na požiadanie účtujeme poplatok. Kuchynské utierky, čistiace potreby a hygienické potreby vo WC a v kúpeľni sú v cene ubytovania.

  11. Exteriér a interiér objektu je udržiavaný a funkčný, ubytovaní hostia sú vo vlastnom záujme povinní prekontrolovať stav a funkčnosť zariadení a majetku objektu, a nedostatky ihneď oznámiť majiteľovi objektu. Ubytovaní hostia nesmú bez súhlasu majiteľa premiestňovať zariadenie, robiť úpravy a opravy objektu, zásahy do sietí a inštalácie.

  12. Udržujte čistotu – za mimoriadne znečistenie objektu /blato, zvratky, žuvačky a pod./ účtujeme poplatok podľa miery znečistenia.

  13. Klient je povinný pred odchodom umyť po sebe kuchynský riad a vyprázdniť umývačku riadu, umyť kotlík, vyčistiť od popola vnútorný a vonkajší kozub, vyprázdniť chladničku od potravín a zobrať si so sebou všetky smeti, ak mu to jeho dopravný prostriedok umožňuje (kontajner na smeti sa nachádza pri kostole – cestou z objektu). Ak mu to dopravný prostriedok neumožňuje, smeti môže nechať vonku na terase, tieto však musia byť úplne uzatvorené, aby sa k nim nedostalo žiadne zviera. Vítané je tiež rozdelenie použitej a nepoužitej bielizne, vrátane uterákov, šetríme tým všetci ŽP.

  14. V deň odchodu odovzdá klient chatu v stave, v akom ju prevzal.

  15. Ubytovaní hostia súhlasia s tým, že počas doby trvania prenájmu majiteľ má právo vstúpiť do objektu za účelom vykonania povinností, vyplývajúcich z prevádzkovania objektu /nutné opravy a údržba, havarijné stavy a pod./

  16. Za škody spôsobené na majetku a zariadení objektu zodpovedá ubytovaná osoba.

  17. Škody spôsobené počas pobytu hradí ubytovaný v plnej výške!

  18. Hosťom nie je dovolené vodiť si návštevy do objektu, prípadne ubytovať ďalších ľudí bez vedomia majiteľa. V prípade porušenia má majiteľ právo ukončiť ubytovacie služby s klientom pred uplynutím dohodnutého času, bez nároku na vrátenie zvyšnej sumy za ubytovanie.

  19. Vonkajší priestor chaty je monitorovaný kamerovým systémom z dôvodu bezpečnosti a ochrany objektu v prípade neprítomnosti majiteľa alebo hostí.

  20. Ubytovaní hostia sú povinní dodržiavať tento ubytovací poriadok – porušenie zakladá právny nárok majiteľa objektu na odstúpenie od zmluvy pred uplynutím dohodnutého času. Tento ubytovací poriadok je dostupný v objekte chaty a ubytovaní hostia sú s ním oboznámení aj ústne majiteľom chaty pri dojednaní podmienok a preberaní objektu – neznalosť ustanovení nie je dôvodom na neplnenie povinností. Hosť je povinný dodržiavať ustanovenia tohto ubytovacieho poriadku.