Ubytovanie                                            pri Aquaparku Tatralandia 

                                                    v rezorte Holiday Village,  priamo v Liptovskom  Mikuláši

Domov ...nie je miesto...  je pocit...

Budeme radi, ak sa u nás budete cítiť ako doma. 

Tatralandia Chatky
Tatralandia Chatky
Aquapark
Aquapark
Jasná Nízke Tatry
Jasná Nízke Tatry
Non-stop Recepcia
Non-stop Recepcia

Apartmány - Tatralandia Chatky*** 109 a 110 

sú umiestnené v nádhernom prostredí Liptova, v tesnej blízkosti Aquaparku Tatralandia (100m) a len 15km od lyžiarského strediska Jasná - Nízke Tatry.

Počas ubytovania vám ponúkame 20% ZĽAVU na multivstup (opakovaný vstup počas dňa) do Aquaparku Tatralandia, ale aj do wellness - saunového sveta a na  masáže. Vstupy je potrebné zakúpiť si na Non-stop otvorenej recepcii ubytovania Holiday Village. V tesnej blízkosti ubytovania je Tatrapolis - svet miniatúr, Kontaktná ZOO, Hurrican Factory, Lety vrtulníkom, Dom hore nohami a.i.

V zimnej sezóne vás každú 1/2 hodinku odvezieme aj dovezieme našim veľkým Aqua-Ski-busom do najväčšieho lyžiarskeho strediska Jasná - Nízke Tatry. V blízkom okolí je množstvo bezplatných lyžiarských bežeckých stop.

Stravovanie je individuálne priamo na Chatkách, kde je kompletne vybavená kuchynka kuchynským zariadením, s chladničkou, mrazničkou, mikrovlnou rúrou, dvojplatničkou... 

V prípade záujmu vám ponúkame stravovanie v našej reštaurácii, kde sú podávané raňajky formou bohatých švédskych stolov, obedy a večere na objednávku - podľa vašej chuti. Stačí si objednať pri príchode na non-stop otvorenej recepcii ubytovania.

Ubytovanie je ideálne pre rodiny s deťmi, skupiny priateľov, ale aj pre všetkých, ktorí si chcú oddýchnuť a zrelaxovať.

Aquapark Tatralandia 

len na skok od ubytovania

Aquapark Tatralandia je najväčší aquapark na Slovensku a jeden z najväčších v strednej Európe. Nachádza sa 2 km na severozápad od centra Liptovského Mikuláša v mestskej časti Ráztoky, na severnom brehu vodnej nádrže Liptovská Mara. Zdrojom termálnej vody je vrt, z ktorého prúdi na povrch voda z hĺbky vyše 2 500m s teplotou 60,7 °C.  

Súčasťou rozsiahleho areálu je trinásť bazénov (8 z nich s celoročnou prevádzkou, 3 sú kryté) s teplotou vody do 38 °C, 29 tobogánov a vodných šmýkačiek (9 celoročných, 20 sezónnych), keltský saunový svet Tatra-Therm-Vital, Wellness Paradise s ponukou wellness procedúr, krytý tropický komplex Ostrov pirátov z Karibiku, Summer City s letnými atrakciami (nafukovacie hrady, profitrampolíny, Weet Footbal, Blue Lagoon, Minitarzania, Vláčik Tralaláčik,...) 

Súčasťou je aj ubytovací komplex Holiday Village Tatralandia so 155 bungalovmi a apartmánmi - spolu celkovo 700 lôžok. Bungalovy a apartmány sú usporiadané do tematických skupín ako napríklad Liptovská dedina (kde je aj naše ubytovacie zariadenie Tatralandia Chatky 109 a 110), Skautský tábor, Romantická záhrada, U vinára,... 

Hosťom sú v areáli k dispozícii stravovacie zariadenia (napr. reštaurácie Zbojnícka koliba a U Furmana, Lobby bar, ďalej bufety a reštaurácie U Druida, U Kelta, U Piráta, U stroskotanca a ďalšie), minimarket, zmenáreň, detský kútik, detské preliezky, šmýkačky, trampolíny, bowling, 3D golfový simulátor, 5D kino, požičovňa športových potrieb, športoviská,... 

V blízkosti areálu je multifunkčná športová hala Liptov Aréna a westernové mestečko Šiklův Mlýn, postavený v štýle mestečka na Divokom západe, v ktorom sa konávajú pravidelné akcie...

Lyžiarske stredisko 

Jasná - Chopok - Nízke Tatry

Jasná - Nízke Tatry ako najväčšia lyžiarska aréna s výbornými podmienkami pre zimné športy na Slovensku ponúka nekonečné možnosti aktivít, zábavy a aktívneho oddychu. Na vrchol Chopku sa dopravíte najmodernejšími lanovkami Funitel alebo 15-miestnymi kabínkovými lanovkami. 
Stredisko ponúka 50 km perfektne upravených zjazdoviek rôznych obtiažností, vhodných pre začiatočníkov, rodiny s deťmi, pokročilých lyžiarov a aj na usporiadanie pretekov svetovej úrovne. Moderný zasnežovací systém v dĺžke viac ako 35 km poskytuje garanciu snehu minimálne 5 mesiacov v roku. Milovníci divokej jazdy si prídu na svoje v mnohých freeridových zónach a v skvelom snow parku. Večer sa v Jasnej lyžuje na osvetlenej zjazdovke v lokalite Biela Púť. Dĺžka zimnej sezóny je spravidla od začiatku decembra do konca apríla. Na Chopku premáva 27 lanoviek a vlekov s prepravnou kapacitou viac ako 31 000 osôb za hodinu.   Najlepšiu lyžovačku zažijete v Jasnej!

Wellness & Spa 

v Aquaparku Tatralandia

Objavte čaro relaxu a vychutnajte si našu pestrú ponuku masáží, kúpeľov, zábalov a iných relaxačných aj liečebných procedúr. V tomto úžasnom svete načerpáte novú energiu a vychutnáte si naplno oddych. Nájdite si trošku času, ktorý venujete len sebe.

Ochutnajte aj silu relaxu v novom ETANI Wellness Point priamo v Tropical Paradise Tatralandia. Nestrácajte čas a užite si každú svoju voľnú chvíľu naplno.

Ponúkame vám zdravie pre vaše telo aj dušu (s 20% zľavou len pre našich hostí ):                  masáže,  kúpele, zábaly, pleťové masky, elektroliečba a ostatné

Nechajte sa zlákať dotykom zdravia a harmóniou tela aj duše vo Wellness Paradise na 1. poschodí v hlavnej budove Aquaparku Tatralandia. 

Tešíme sa na vašu návštevu

Tatralandia Chatky*** 109 a 110, Ráztocká 822, Liptovský Mikuláš, 031 05

GPS:  49º 6' 28'' N, 19º 34' 26'' E

Ubytovanie v Tatralandia Chatky 109 a 110 | Vitajte v Aquaparku Tatralandia
Vytvorené službou Webnode
Vytvorte si webové stránky zdarma! Táto stránka bola vytvorená pomocou služby Webnode. Vytvorte si vlastný web zdarma ešte dnes! Vytvoriť stránky